Fijn werken in het atelier

Het cursus seizoen is al ver gevorderd. Er zijn dit jaar weer mooie werkstukken gemaakt door de cursisten van atelier Marjolijn Engelhard. Er werd geboetseerd, geschilderd, getekend en er werden mooie kommetjes, mokken en vaasjes gedraaid op de draaischijven. Maar niet alleen het resultaat telt… het proces, en de plaats waar iedereen zo hard aan het werk is, telt ook mee.

 werkstukken cursisten Werkstukken van de pottenbakkersgroep

Uitzicht

De afgelopen weken hadden de pottenbakkers uitzicht op de bloeiende Rododendron en de Blauwe regen. Met de grote ramen in het atelier is het lekker werken. En als de deur met het mooie weer van de afgelopen week open staat, dan geven de tokkelende kippen een vakantiegevoel.


Bestand_006.jpeg Uitzicht vanaf de draaischijven

De komende weken

Voor de cursisten van het kunstzinnig atelier komt het einde van het cursus seizoen al weer bijna in zicht. De laatste bijeenkomst is op vrijdag 10 juni. De pottenbakkers gaan nog door t/m dinsdag 28 juni.

Start nieuwe cursusseizoen

In de derde week van september (week 37) gaat het nieuwe seizoen van start. Er starten extra groepen voor het pottenbakken. Hierdoor is het aanbod uitgebreid en kun je pottenbakken op dinsdagavond, woensdagochtend en donderdagochtend. Er is ook nog een plek vrij in de kunstzinnige cursus, de cursus waarin je afwisselend kunt schilderen, tekenen of boetseren en waarbij je zelf bepaalt met welk materiaal en welk thema je wilt werken.

Wil je graag verder met een cursus, of wil je je voor het eerst inschrijven, meld je dan aan voor het nieuwe seizoen! [email protected]